Når man taler om IT, taler man ikke kun om systemer, bits og bytes. Langt fra. IT handler i højeste grad om menneskelige ressourcer og ledelse. Uden den rigtige plan og en effektiv styring kan den IT, der skulle sikre fremtidens vækst, let ende med at blive et forretningsmæssigt mareridt.

Kom sikkert gennem dine IT-projekter
Prima Consult er sat i verden for at hjælpe mellemstore og store virksomheder med IT. Bag Prima Consult står konsulent Birgitte Pedersen, som har massiv erfaring med IT, projektledelse, ledelse og forretningsudvikling.

 

KERNEYDELSER

IT-organisation
En velfungerende IT-afdeling kan betyde forskellen mellem succes og fiasko. Står du med organisatoriske udfordringer i din IT-afdeling? Har du brug for sparring eller måske en midlertidig IT-chef? Prima Consult kan hjælpe med interim IT-ledelse, styrkelse og opbygning af din IT-organisation, drift af igangværende projekter samt IT-rekruttering.
 

IT-investeringer
Investering i IT er som regel en både økonomi- og ressourcekrævende proces. Prima Consult kan fungere som ekstern sparringspartner, når din virksomhed skal investere i IT. Vi kan hjælpe med kravspecifikation, valg af platform, valg af leverandør samt forhandling af kontrakter. 

 

IT-projektledelse
Står din virksomhed overfor gennemførslen af et IT-projekt? Prima Consult yder projektledelse og styrer projektet fra start til slut. Målet er, at I kommer sikkert i hus med jeres IT-projekt, og at det tilmed bliver den helt rigtige løsning, som matcher både jeres budget, jeres organisation og jeres forretningsprocesser.

Ønsker du yderligere information om Prima Consults ydelser så klik her